Αντίλογος
Απο τους Γλύπτες στους γλύφτες…

FITCH BITCH ΚΑΙ ΣΙΑ… Η απατεώνες της λαμογιοwallstreet εν δράσει.. Δείτε και την ταινία «με τα λεφτα των αλλων»

Δυστυχώς, όλα δείχνουν πως το παιχνίδι της «γάτας με το ποντίκι», μεταξύ των λεγόμενων «αγορών», των οργάνων της Ε.Ε. και της Ελλάδας, δεν πρόκειται να σταματήσει, όποια πρόσθετα κι όσο σκληρά, ακόμα, μέτρα ληφθούν, σε βάρος των ελλήνων πολιτών. Αυτοί που ξεκίνησαν την επέλαση κατά της χώρας μας, δεν έχουν ολοκληρώσει, απ΄ ό, τι φαίνεται, το – ευρύτερο – έργο τους και συνεχίζουν τις πρακτικές εξόντωσής μας.
Σ΄ αυτό το συμπέρασμα οδηγεί η άρον-άρον υποβάθμιση, από τον περιβόητο οίκο αξιολόγησης Fitch, των τεσσάρων μεγαλύτερων ελληνικών τραπεζών, (ΕΤΕ, Alpha, Eurobank και Πειραιώς), σε μια εποχή, που αναμένονται νέες κινήσεις, τόσο από την Ε.Ε., όσο και από την Ελλάδα. Χωρίς, καν, να περιμένουν τις καινούργιες εξελίξεις, οι «αναλυτές» της μιας από τις τρεις εταιρείες, που καθορίζουν, διεθνώς, το κερδοσκοπικό πλιάτσικο, προχώρησαν στην υποβάθμιση των τραπεζών, δίνοντας, έτσι, το μήνυμα, που λέει «ό,τι και να κάνετε, δεν γλιτώνετε» !…
Οι γνωρίζοντες τα των «αγορών», περιμένουν με σιγουριά, τις επόμενες ημέρες, ανάλογες πράξεις υποβάθμισης και από τις άλλες δύο εταιρείες, τη Standard & Poor`s και τη Moody`s, μιας και το τρίο, συνήθως, πάει μαζί.

Μ΄ αυτά και μ΄ αυτά, το ερώτημα, που καιρό τώρα στροβιλίζει στη σκέψη πολλών, τίθεται, πλέον, επί τάπητος : που θα οδηγήσει αυτή η τακτική της συνεχούς υποχωρητικότητας ; Μήπως ήρθε η ώρα για αλλαγή στάσης, συμπεριφοράς και πορείας ;

Ο …θεός των «αγορών» δεν φαίνεται να εξευμενίζεται, από τις θυσίες των «Ιφιγενειών» κι αυτές, όπου νάναι τελειώνουν : ο λαός δεν αντέχει άλλη «πλάτη», ψυλλιάζεται, ήδη, πως το παν φιρί – φιρί, μετά την πλάτη να του ζητήσουν να στήσει και…κώλο, αν το τολμήσουν, τότε και οι θεοί θα βλαστημήσουν !

Ο Γ. Παπανδρέου και η κυβέρνηση, πρώτιστα, αλλά κι όλοι οι άλλοι, πρέπει ν΄ αντιληφθούν και να καταλάβουν, πως η «μπλε γραμμή» η οποία οριοθετεί την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού κι ολόκληρου του έθνους, δέχεται συντονισμένα «πυρά» από τους σύγχρονους «επιδρομείς» κι αυτοί οι αλήτες των οίκων αξιολόγησης, προεξόφλησαν, ήδη, το ξεπέρασμά της, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Στην περίπτωση αυτή, η Ελλάδα, από παράδοση και ιδιοσυγκρασία, δεν αφήνει πολλά περιθώρια, στην πρακτική των ηγετών της : στηρίζουν και στηρίζονται στο λαό και μόνο, στέλνοντας στο διάολο τους πάντες και τα πάντα !… Αλλιώς, στο διάολο, πηγαίνουν αυτοί !

ναφπλιος

Advertisements

Χωρίς σχόλια to “FITCH BITCH ΚΑΙ ΣΙΑ… Η απατεώνες της λαμογιοwallstreet εν δράσει.. Δείτε και την ταινία «με τα λεφτα των αλλων»”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: