Αντίλογος
Απο τους Γλύπτες στους γλύφτες…

Ο κ. Σκανδαλίδης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην κυβέρνηση

 

Κριτική σε στελέχη της κυβέρνησης, τα οποία δεν κατονομάζει, ασκεί ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης, υπογραμμίζοντας ότι «δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να δίνει καθημερινά σκληρές μάχες επιβίωσης για τη χώρα σε όλο τον κόσμο και οι από κάτω να εμφανίζουν εικόνα Βαβέλ».

Σε συνέντευξή του στο Έθνος, ο κ. Σκανδαλίδης εμφανίζεται να στηρίζει τις επιλογές του πρωθυπουργού, συμπληρώνοντας όμως ότι «πρέπει να βρει τον τρόπο και τον χρόνο να ασχοληθεί ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επειγόντως με το Κίνημα» και «να ανοίξει το δρόμο ώστε ο γραμματέας και το Πολιτικό Συμβούλιο να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν».

Απευθύνεται και στους υπουργούς, ωστόσο, καλώντας τους «να βγουν στο δρόμο και στον λαό και να στηρίξουν συνολικά τις επιλογές της κυβέρνησης και όχι του δικού τους χωραφιού».

Ο κ. Σκανδαλίδης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι «καλοί είναι οι ‘πρωινοί καφέδες’, αλλά προέχει η κυβέρνηση να αποκτήσει πραγματική Κυβερνητική Επιτροπή με θεσμοποιημένες εξουσίες και το κόμμα σπονδυλική στήλη».

Αναφερόμενος στην κριτική που ασκεί η ΝΔ στον Γ.Παπανδρέου αναφορικά με τη δήλωσή του περί εθνικής κυριαρχίας, ο κ. Σκανδαλίδης εμφανίζεται να συμμερίζεται την άποψη του πρωθυπουργού και επιτίθεται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνοντας ότι «πάει πολύ να τον κατηγορούν και να ζητούν τα ρέστα αυτοί που, αφού μείωσαν την εθνική κυριαρχία, απέδρασαν από την εξουσία».

Ως προς τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Οικονομία, ο Κ.Σκανδαλίδης υποστηρίζει ότι «έπρεπε πρώτα να κινηθεί η δικαστική διαδικασία» και πως «δεν μπορεί σε αυτή τη φάση των μεγάλων ανατροπών, η Βουλή να αναζητά επ’ άπειρον ενόχους».

τανεα.gr

function openWindow(theTarget, windowName, Properties){ var newWin = window.open(theTarget, windowName, Properties); newWin.focus(); }

Advertisements

Χωρίς σχόλια to “Ο κ. Σκανδαλίδης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην κυβέρνηση”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: